Novi Sad
26.01.2013.
13:27
Na Salon knjiga, Izložbu umetnosti, kao i na Sajam obrazovanja ulaz za posetioce biće besplatan, najavljuju iz Novosadskog sajma.
  • Ns time

    29.01.2013 14:06
    sta je pravi popust
    Imala sam priliku da se uverim sta je pravi popust knjiga boraveci skoro u Londonu.Kad je popust u regularnim knjizarama to znaci da klasici kostaju oko 2 funte( po jucerasnjem kursu-to je oko 280 dinara), a na primer istorijske oko 1 funte-140 dinara.Knjigu o diinastiji Tjudor kupila sa za 99 penija.Osim hronoloskog pregleda, slika vladara, biografskih podataka, knjiga sadrzi i detalje kakvih nema u enciklopedijama.Kada se nasi izdavaci dovedu pameti jednog lepog dana, tada nece biti nas kupaca jer ko god se imalo razume u izdavastvo zna da ovakve pljacke kao kod nas nema u Evropi.
  • Sajam knjiga

    27.01.2013 15:17
    je besplatan
    iz jednog jedinog razloga: Prosto nemaju razlog zašto da naplate ulaz.
  • 27.01.2013 01:09
    Da li ste svesni
    da knjiga u ovom trenutku nije primamljiva teen-agerima?!? A za one kojima jeste, hajde ih primamite da dodju i pogledaju knigu koju su odavno proitali, u originalua .
  • 27.01.2013 00:23
    E da
    Necemo ucestvovati, jer nemamo zasto. Tako zvani 'Salon' je dva kvadrata prostor u hali. Opaka cena za taj kvadrat!
  • -

    26.01.2013 17:35
    -
    a parking?
  • Milana

    26.01.2013 17:20
    Istina
    Bez obzira na to, sajam je vise nego jadan...dajte malo to podignite na visi nivo...manji nameti za tezge i privlacenje sto vise pravih izdavaca, uz obavezu istih da daju prave popuste na knjige, a ne da bacaju maglu.
  • Jorg Ovan

    26.01.2013 15:15
    Već viđeno
    Novosadski salon knjiga je uz godine u godinu sve manji i žalosniji, a Novosadski sajam snosi za to najveću krivicu. Već nekoliko puta se poigravao te sa plaćanjem, te sa neplaćanjem ulaznica - a dok bi raja ukapirala da je ulaz (na primer) besplatan, salon knjiga bi već bio zatvoren. Dogodine bi pohrlila na tu priredu, ali u holu bi ih dočekale načičkane blagajne, pa bi pola posetilaca okrenulo leđa. Na prošlogodišnjem salonu me je obradovalo to što je hala bila 100% popunjena štandovima, ali, avaj, kroz dva dana se polovina izlagačkog prostora ispraznila jer se pokazalo da se kod te polovine radilo o nekakvom sajmu i obrazovanja, pa je hala odjednom avetinjski opustela. Za preostalu polovinu popunjene hale samo su retki i zagriženi knjigoljupci bili spremni da odvoje 100 dinara. Pad broja izlagača se iz godine u godinu sve rigoroznije smanjuje, pa bi Sajam tu manifestaciju trebalo ili sasvim da ukine, ili da pola godine pre novog Salona sedne s predstavnicima izdavačkih kuća i vidi šta činiti i učiniti. U jedno bih se već sada smeo opkladiti: dogodili li se da ove godine poseta Salonu knjiga bude izvrsna - eto nama sledeće godine iznenađenja: ulaznice će biti ponovo uvedene! (Taj film je u ranijim godinama već bio viđen.)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna